Ford Service – på en ny måde

Udløber: 31-12-2022

Ford Service – på en ny måde

Vi er her for at hjælpe


Hverdagen med COVID-19 stiller nye krav og forventninger til os alle og derfor har vi har introduceret en række forskellige services, som sikrer, at du får den bedste oplevelse når du besøger os. Fra digitale services og online booking, til en kontaktløs og afsprittet levering af din bil. Vi sikrer, at service af din Ford er sikker, tryg og så nemt som muligt.

 • Hente/bringe-service
 • Hente/bringe-service

  Med vores hente/bringe-service kan vi servicere din bil med et minimum af fysisk kontakt. Vi aftaler en tid, der passer dig, og så kommer vi og henter din bil og leverer den afsprittet retur.

  Kontakt os


 • Ford Video Check
 • Ford Video Check

  Med Ford Video Check viser vi dig hvad der skal laves på din bil. En af vores dygtige teknikere laver en kort video med en gennemgang af din bils stand. Videoen bliver sendt direkte til dig og hvis der skal laves ekstra arbejde på bilen, vil teknikeren kontakte dig inden arbejdet udføres. På denne måde foregår alt digitalt, nemt og bekvemt for dig.

  Kontakt osLæs mere herSe hvordan


 • Kontaktløs nøgleaflevering
 • Kontaktløs nøgleaflevering

  Når du skal aflevere din bil til service eller reparation, tilbyder vi forskellige kontaktløse muligheder for aflevering af din nøgle. For at minimere fysisk kontakt kan du når du besøger os vælge enten at lægge den i en nøgleboks eller aflevere den direkte i en kuvert i indskrivningen.

  Kontakt osSe hvordan


 • Ford Økonomi Service 5+
 • Ford Økonomi Service 5+

  Ford Økonomi Service 5+ tilbyder klare gennemskuelige priser uden skjulte ekstraomkostninger til alle Ford biler over 5 år. Og med vores kontaktløse, digitale og trygge service er du i gode hænder hos os.

  Se mere her


 • Online Service Booking
 • Online Service Booking

  Vi tilbyder, at du kan bestille tid til service online. Det kalder vi for online service booking. Når du booker kan du samtidig tilkendegive hvis du ønsker en lånebil eller ønsker at benytte dig af vores hente/bringe-service. Det er kontaktløst, digitalt og trygt.

  Kontakt os


 • luftfilter
 • MicronAir® Protect luftfilter

  Det er vigtigt, at den luft du indånder i bilen er ren. Et MicronAir Protect luftfilter fra Ford sikrer ikke kun at dårlig lugt bliver fjernet, men filteret beskytter også mod skadelige stoffer. Filteret kan endda sikre 99,9% mod vira.

  micronAir® protect-serien med et antiviralt overfladebeskyttende filterlag baseret på frugtekstrakt (aktivstof CAS-nr. 5949-29-1 og 77-92-9) til anvendelse i luftbehandlingssystemer/airconditionanlæg. Beskyttet mod bakterier og svampe på overfladen samt overfladebeskyttet imod en lang række forskellige grampositive og -negative bakterier, gær og svampe samt dokumenterede antivirale egenskaber (influenzavirus H1N1 og Corona virus HCoV 229E) i overensstemmelse med ISO 18184.

  Kontakt os


Kontakt osBestil Service

Vi anbefaler også

 • Udløber: 31-10-2022

  FRA EFTERMARKEDET (TILBEHØR OG VÆRKSTED)

  Forlæng sommeren med tilbehør fra Ford

  Sensommeren er over os. Det betyder ikke, at udelivets glæder er forbi. Snarere tværtimod. Gå på opdagelse i Fords tilbehørsserie med produkter til Friluftslivet.

  Forlæng sommeren med tilbehør fra Ford

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Daugaard Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Daugaard Biler A/S