Reparation af centrallås

Reparation af centrallås

Vores teknikere, som er specialiserede i alle slags låse i Fords biler, kan nemt og hurtigt reparere alle slags låsesystemer og -mekanismer. Vi benytter os af innovativt udstyr, som gør det muligt for os at diagnosticere, hvad problemet skyldes og derefter fikse det hurtigt og effektivt.

Bilnøgler

Forskellige typer nøgler
De mest moderne bilnøgler er en tre-i-én nøgle.

  • En mekanisk nøgle til at låse ratlåsen op
  • En kodet, elektronisk sender, som aflæses af bilen i det øjeblik den bliver sat ind i tændingen
  • En fjernbetjening til at låse dørene op og slukke for bilalarmen

Disse nøgletyper er sikre, men kan samtidig være dyre og tidskrævende at erstatte, hvis forsvundet eller ødelagt.

Nøgler med chip

 Den elektronisk kodede nøgle med chip har været på markedet siden 1990’erne. Chippen er passiv så den ikke behøver batteri – koden aflæses når nøglen drejes i tændingen. Hvis chippen er i stykker eller mangler i nøglen, vil motoren ikke starte – startspærreren slår til. Herefter skal chippen genprogrammeres, så den passer til den nye nøgle.

Startspærre

 Fra slutningen af 1990’erne begyndte man at benytte nøgler med indbyggede ”rullende koder”. ”Rullende koder” er et system, som sikrer, at koden i nøglen skifter hver gang den bruges, for at undgå kopiering og gøre tyveri sværere. Dette system er meget almindeligt i dag. Som følge af den øgede sikkerhed i disse nøgler i forhold til de forhenværende, er de også endnu dyrere at erstatte eller reparere.

Fjernbetjente nøgler

 Langt de fleste nøgler, som følger med de biler der sælges i dag, indeholder samtidig en fjernbetjening. Fjernbetjeningen sikrer, at du på afstand kan låse bilen op/låse den samt slå alarmen fra.

Hvad gør jeg, vis fjernbetjeningen ikke virker?

  • Tjek om der stadig er batteri på nøglen
  • Hvis du mistænker radioforstyrrelser, prøv at bruge fjernbetjeningen tættere på bilen

Biler med centrallås, har en manuel funktion som tillader dig at benytte den normale metalnøgle til at låse bilen op uden at alarmen går i gang. Denne alternative metode for at låse bilen op, står beskrevet i instruktionsbogen, lær hellere proceduren at kende med det samme. 

Kontakt osBestil service


Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Daugaard Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Daugaard Biler A/S