Ford autoriseret reparatør værksted

Serviceeftersyn

Med et regelmæssigt serviceeftersyn optimerer du levetiden og værdien af din Ford. Vores eksperter er specialuddannede til at servicere alle Ford-modeller og trænede i at bruge de seneste teknologier og diagnoseudstyr. Hos os får du altid en professionel, venlig og engageret service.

Ved at servicere din Ford regelmæssigt, får du chancen for at tjekke og erstatte de dele, som er nedslidte. Der er dele i en bil, så som olie og bremseklodser, som behøver service hyppigere end andre, for at sikre, at bilen er i optimal stand og er så sikker som mulig.

Selv hvis din bil sjældent bruges, er et regelmæssigt serviceeftersyn stadig en god idé, da nogle dele forringes selvom de ikke bruges hyppigt.


Mellemliggende serviceeftersyn

Det anbefales, at biler, som kører ekstraordinært mange kilometer får tjekket karrosseriet samt vitale sikkerhedsrelaterede dele i mellem de årlige serviceeftersyn. 

Serviceeftersyn

Alle biler bør overholde bilens serviceintervaller i henhold til servicebogen for at sikre en problemfri og sikker kørsel. 

Stort serviceeftersyn

Alt efter behov og kørselsmønster vurderes det individuelt, hvorvidt bilen kan have brug for ekstra vedligeholdelse såsom f.eks. udskiftning af tændrør eller luftfilter. 


Ford Økonomi 5+ service

Et økonomisk tjek til 5 år+ biler inklusiv skift af olie, oliefilter og pollenfilter.

Bestil service Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Daugaard Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Daugaard Biler A/S