Det nye Ford Video Check sikrer fuld gennemsigtighed og større tryghed.


Tillid og troværdighed er afgørende, når det handler om service på og reparationer af din Ford.
Derfor har Ford introduceret det nye Ford Video Check for helt bogstaveligt at vise dig, at du er i gode hænder, og at vi vil behandle dig både retfærdigt og respektfuldt!

Det nye Ford Video Check-program dokumenterer og forklarer med en kort video, hvilket arbejde der skal udføres. Det vil det oftest være en tekniker, der tydeligt og forståeligt forklarer dig, hvilke udbedringer din bil har brug for (om nogen).

På den måde kan du være sikker på, at du kun betaler for det nødvendige arbejde samt de nødvendige ydelser og reservedele – uanset om du vælger at være til stede ved gennemgangen eller bruger Ford Video Check. Og vi kan garantere, at der ikke vil blive udført noget arbejde uden, at du får besked om det og giver tilladelse hertil!
Ford Video Check er gratis, det er bekvemt, og det er dig, der bestemmer! Du kan se videoen på alle slags medier og derefter beslutte, hvor meget arbejde du ønsker, at vi skal udføre. Og du kan altid tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til gennemgangen eller din bil generelt.

Skal din bil snart forbi vores værksted? Ring til os nu, og prøv selv den nye, lette og gennemskuelige løsning – Ford Video Check.

Læs mere om Ford Video Check her Bestil service her