Hvis hjulene ikke er i balance, bliver køreturen ikke særlig behagelig og kan resultere i, at dit styretøj, dæk og støddæmpere slides unødvendigt hurtigt. Det er derfor meget vigtigt, at du sikre dig, at din bils hjul konstant er korrekt afbalanceret.

Hvis rattet begynder at vibrerer, når du kører over en bestemt hastighed, er det måske et tegn på, at dine hjul ikke er korrekt afbalanceret. Dette skyldes, at de lettere biler vi har i dag, ikke formindsker vibrationerne, som bilerne i gamle dage kunne.

Når du kommer ind på vores værksted med din bil, afbalancerer vi bilens hjul på en avanceret maskine, som snurrer det komplette hjul og automatisk beregner den korrekte vægt på afbalanceringsklodsen samt dennes placering på hjulet. Når dine hjul er afbalanceret, burde du meget gerne opleve, at køreturen igen er blevet behagelig.

Læs mere her under


Om dæk

Om dæk

Når der er roblem med dækkene får du hos os kvalitetsservice, værdi for pengene, ekspertviden, at reparationen sker på stedet – hurtigt og effektivt.

Læs mere her

Dæksikkerhed

Dæksikkerhed

Find her de bedste tips om dæk, viden om mønsterdybden og hvilket er vigtigt at holde øje med på dit dæk.

Læs mere her

Dæktryk

Dæktryk

Som et resultat af gummis naturlige gennemtrængelighed, taber dine dæk i gennemsnit op til 2 bar hver måned og typisk mere i varmere vejr.

Læs mere her

Dæktype

Dæktype

Der er flere forskellige slags dæk, som dækker hvert formål med bilen. Valget af dæk afhænger af, hvor du bor, kører og mange andre variabler.

Læs mere her

Hjulindstilling

Hjulindstilling

Hjulindstillingerne kan ændre sig blot ved at køre over et hul i vejen eller ind i kantstenen.

Læs mere her